19 Mart 2018 Pazartesi

Bahar Trendi / 2018

Uzun ve soğuk bir kışın ardından gelen bahar tamda ilaç gibi. Özellikle sıcak hava düşkünü insanlar, kışın negatifliğinden nasıl bunaldılarsa; havalar yeterince ısınmamış olmasına rağmen, montlarını ve kışlık giysilerini rafa kaldırdılar bile :) Çünkü üşüyerek de olsa tiril tiril elbiseler giymek kat kat giyinmekten iyi bu havalarda. Ama dikkat hastalığa davetiye çıkarmayın.
Bu baharda dolabımızda olması gereken bir kaç parçadan bahsedeceğim size.
Malum, baharın ne yapacağı belli olmaz. Hava ne kadar sıcak olursa olsun, birden bire yağmur bastırabilir, sizi üşütecek bir rüzgar çıkabilir. Bu yüzden, dolabınızda tüm kombinlerinizle uyabilecek şık bir trençkotunuz mutlaka olmalı. Pastel tonlar ve baharın neşesini yansıtan canlı renkler ise, tercih edebileceğiniz renk ilk seçeneklerinden.
İlkbahar sezonunda eğer kendinize sadece tek bir şey alma sözü verdiyseniz bu parça mutlaka iyi bir pantolon-ceket takımı olmalı. Benim daha geçen sezondan sürekli tercih ettiğim pantolon takımlar. İş hayatında severek kullandığım parçalar.
Geçtiğimiz sezonlarda taytlar ve eşofmanlar günlük stillerimizin parçası haline gelmişti. Ancak bu sezon daha feminen parçalar hayatımıza giriyor. Bu İlkbahar kalem etekler biraz daha uzayarak dolabımızdaki midi eteklerin yerini alıyor.
Omzu, açık, düşük omuzlu elbise, gömlek ve bluzlar birkaç yıldır zaten dolaplarımızda yerini alıyor.  Yükselen trendine bu bahar da devam eden parçalar, daha önce karşımıza penye ve elbiselerde karşımıza çıkıyordu. Bu yıl ek olarak triko ve süet olarak da dolaplarda yer alacak benden söylemesi.
Daha çok trendlerde görüşmek üzere :)
Takip etmeyi unutmayın:) https://www.instagram.com/pelinkudret/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder