2 Ocak 2018 Salı

2018 Trendleri

İyi, güzel, hoş 2018 yılına hayırlısıyla girdik. 2017 Trendleri blogda okunan en çok yazılarımdan biri olmuştu. Şimdi sırada tabiki 2018 var.2018 trendlerinin kafası biraz karışık gibi. Her telden birşeyler var. Kürk, spor kıyafetler, günlük hayatta kullanabileceğimiz parıltılı kıyafetler derken lükse koşmaya devam ediyoruz.

Renk olarak pembe bu sene ön planda. Genelde kışın o karamsar havasına uyan ve hep giymeye alışık olduğumuz renklerin yanında açık renkler bu kış çok moda.
Maskülen takımlar bu sezonda ön planda olacak. Peki nedir bu maskülen? Kadınların kumaş pantolon üstüne gömlek ve ceket giyerek erkeksi bir görünüm elde etmeleri diyebiliriz. Salaş gömlekler, ıslak görünümlü kısa ya da uzun saçlar, oxford ayakkabılar da bu trendin en belirgin parçaları. Takacağınız aksesuarlar ve giyeceğiniz ayakkabı ile dişiliğinizi öne çıkarabilirsiniz.
Trikolar bu sene başarılı parçalar arasında. Doğru kullanıldığı zaman oldukça güzel duran parça. Ancak şöylede bir durum var cok zayıf kişilerin tercih etmesi gerekiyor. Fazla kilolu gösteren parçaların için kendinizi kötü hissetmeyin.
Sonunda ışıl ışıl parlayacağımız kombinler günlük hayatta da yerini aldı :) Gümüş rengi ve parıltı hayatımızda sıkça olacak. Kontrast materyallerin kullanıldığı kombinlerde metalik kumaş ve renkleri sıkça göreceğiz. Ancak göz yormamak ve kıyafetin büyüsünü yok etmemek adına kombinlerde dikkatli olmak gerekiyor. Aşırıya kaçan parıltılar kıyafetleri basitleştirebileceği için tercih edilen parçanın kalitesi ve tarzı da büyük önem taşır. Dikkatli olmakta fayda var.  Tamamen parıltılı elbiseleri kombinlerken gerek makyaj gerek saç gerekse aksesuarlarda sadelik yakalamakta fayda var.
Tüyler ve otriş genelde özel kıyafetlerde kullanılan detay olmaktan çıkıp günlük hayatımıza girecek. Ayakkabı ve trikolarda sıkça göreceğiz. Bu kombinler ve stiller sıcak ve şıklık denildiğinde el ele gider.
Bu sezonun en hit trendi şapkalarda ortaya çıkıyor. Denizci tipi şapkalar bu sezona damga vuruyor diyebilirim. İster daha spor şık kombinlerde ister daha romantik kombinlerde kullanabileceğiniz bu farklı şapka tipini özellikle koyu tonlarda makyaj ile bir arada kullanarak yüz bölgesinde daha etkili bir stil oluşturabilirsiniz.
Daha bir çok değişen trendleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.  Önce sağlık ve bereketli sonrada tarz ve şık bir 2018 yılı diliyorum  hepimize :)

2 yorum:

  1. Pembenin o kadar güzel tonları var ki son zamanlarda bayılıyorum hepsine :) Çok güzel olmuş!

    YanıtlaSil
  2. bu yılın rengi mor diye okumuştum sanki. ya mor olsun lütfen, ben pembe den hiç hoşlanmıyorum :(

    YanıtlaSil