26 Ocak 2016 Salı

Kombin Önerileri Vol:1



Soğuk ve karlı kış günleri en sert haliyle devam ediyor. Sizlere şimdiye kadar bu soğuk günlerde kullanabileceğiniz pek çok kıyafet önerisinden, kış trendlerinden bahsettim. Ne giyeceğine karar veremeyenler, dolabı açtığında ne giysem ki diye düşünenler için yaptığım kombinlerimi paylaşacağım sizinle.


Deri ceketler sokak stilinin vazgeçilmez parçalarından biri. Modası hiçbir zaman geçmeyen ve artık bir klasik haline gelmiş olan ve hemen hemen herkes de en az bir tane olan kilit parçalardan biri. Zamansız, klasik ve her gardropta yer alması gerek. Günlük kombinlere kattığı havalı ve cool görünüm tartışılmaz bir gerçek. Deri ceket almak istiyorsanız lakin halen almadıysanız, gardırobunuz için en iyi yatırımın siyah bir deri ceket olduğunu söyleyebiliriz. Hemen hemen her parçayla kusursuz duran siyah deri ceketler, tarzınıza asi, asil ve şık bir görüntü katar.





Kış aylarında sıcacık tutacak boğazlı kazaklar olmadan kış stili olamaz. Özellikle uzun modellerinin kazak elbise olarak da kullanılabilmesi, diz üstü çizmeler ile kombinlenmeleri alternatifli kombinler yaratmaları onları modası asla geçmeyecekler arasına koyuyor. Canlı ve dinamik stil arayışındaysanız eğer renk skalanızı genişletmeniz gerekecek. Maviden sarıya, hardaldan mora doğru ilerlerken soğuk günlere canlı renkler serpiştirebilirsiniz.







Bir bayanın gardrobunda olmazsa olmazlarından biridir elbiseler. Tek parça oluşu, rahatlığı ve şıklığı günlük hayatta en iyi kurtacılarımızdan bir parçadır. Kolyelerle, şallarla ya da şapkalarla çok daha cool bir görünüme sahip olabilirsiniz.








 

1 yorum:

  1. Kombinlerin çok başarılı canım, hayran kalmamak elde değil.. Neyle neyi giyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz :)

    Deri ceket ben de herkese tavsiye ederim.. İnsanın duruşunu değiştiriyor resmen..

    YanıtlaSil